Bihhome Logo
NOVOGRADNJA

Garden Vista Residence

Image alternative text

U srcu živopisnog naselja Brist, smještenog samo 5 minuta udaljenog od administrativnog centra grada Zenice, uzdiže se nova arhitektonska perjanica koja će obogatiti urbanu panoramu ovog grada.

25

godina iskustva

1600+

prodatih nekretnina

1000+

zadovoljnih klijenata

5%

popusta za avansno placanje

Garden Vista Residence

U srcu živopisnog naselja Brist, smještenog samo 5 minuta udaljenog od administrativnog centra grada Zenice, uzdiže se nova arhitektonska perjanica koja će obogatiti urbanu panoramu ovog grada. Predstavljamo vam budućnost modernog stanovanja – zgradu koja se sastoji od dvije elegantne građevine, spojene najsuvremenijim dizajnom i visokokvalitetnim materijalima.

Svojim položajem, direktno uz glavnu saobraćajnicu, stanovnici će uživati u jednostavnom pristupu svim bitnim sadržajima grada, bez kompromisa po pitanju privatnosti i mira.

Elegancija i kvalitet

Jedna od ključnih karakteristika ovog projekta bit će prekrasan trg smješten između dvije zgrade, koji će biti oaza susreta i zajedničkih aktivnosti stanara. Ovdje će se stvarati nezaboravni trenuci druženja i opuštanja, pružajući priliku za razvijanje zajedničkog duha i povezanosti.

Posebna pažnja posvećena je položaju zgrade u odnosu na strane svijeta, te će svaki stan uživati u obilju prirodne svjetlosti i sunčevim zrakama, stvarajući ugodan i svijetao interijer. Osim toga, izvanredan pogled na okolni krajolik pružit će pravu rapsodiju boja i ugođaja, od jutarnjih zraka sunca do spektakularnih zalazaka.

Preuzmite brošuru

Pregledajte našu ponudu, uz osnovne informacije i detaljne prikaze svake stambene jedinice.