Bihhome Logo
NOVOGRADNJA

Nekretnine u Turskoj

Image alternative text

Pravi mali raj na turskom primorju, očarat će Vas šarmom, modernom arhitekturom ali i tradicijom koja odiše starim dijelom grada.

25

godina iskustva

1600+

prodatih nekretnina

1000+

zadovoljnih klijenata

5%

popusta za avansno placanje

Ekskluzivno na tržištu nekretnina

Agencija “Bihhome nekretnine” postala je ekskluzivni partner turske agencije za nekretnine “Dom na more”.

Uz “Bihhome nekretnine”, postanite vlasnik doma na turskom primorju. Uživajte u svakom trenutku, u skladu sa vašim potrebama, uređenog prostora, preko fantastičnog pogleda koji se pruža iz udobnosti vašeg apartmana, do vlastitog pristupa tirkiznom moru i bisernim pješčanim plažama.

Vaš novi dom, vrhunski je dizajniran i predstavlja fascinantan spoj tradicije i udobnosti, kao dobitna kombinacija potpunog užitka. A na svega nekoliko koraka udaljenosti, uživanje se nastavlja na privatnim bazenima i u wellness centrima.

Izbor mjesta vaše nekretnine, garantira i mogućnost izbora vrhunskih kulinarskih delicija u odličnim restoranima.

Ovdje ćemo stati i Vama prepuštamo, da dopunjavate ovu fantastičnu listu na licu mjesta, kada postanete ponosni vlasnik vaše nekretnine!

Pouzdanost i sigurnost

Pronaći idealnu nekretninu u velikoj ponudi na tržištu, danas, predstavlja veliki izazov. Planiranje, odabir, kupovina kuće, stana, poslovnog prostora ili čak zemljišta nije jednostavan zadatak. Kroz naše dugogodišnje iskustvo, na tržištu nekretnina u BiH, od sada Vam nudimo i nekretnine u Turskoj. Pomažemo Vam u izboru najpovoljnije, najkvalitetnije nekretnine po vašim ličnim preferencijama, a sve uz odgovoran i stručan tim saradnika.