Bihhome Logo

Kako da znam da sam izabrao pravog Agenta za posredovanje?

Image alternative text

Izbor pravog agenta za posredovanje može biti presudan korak ka uspešnoj tranziciji u svetu nekretnina. Ovaj članak pruža dragocene savete o tome kako prepoznati pouzdanog i efikasnog agenta koji će vam pomoći u ostvarivanju vaših ciljeva.

Kako da znam da sam izabrao pravog Agenta za posredovanje?

1. Ozbiljan agent će imati profesionalan pristup i ponašanje prema vama kao potencijalnom kupcu. Bit će strpljiv, susretljiv i spreman pružiti vam sve potrebne informacije o nekretnini.

2. Ozbiljan agent bit će transparentan u vezi s podacima o nekretnini. Pružit će vam sve relevantne informacije o stanju nekretnine, vlasničkoj dokumentaciji i nedostacima nekretnine.

3. Jako je važno da agent bude stručan, a to ćete zaključiti iz razgovora s njim jer će biti u stanju odgovoriti na vaša pitanja o svim aspektima vezanim za kupoprodajni proces nekretnine, pravnim pitanjima i drugim relevantnim informacijama.

4. Pokušajte dobiti preporuke ili mišljenja drugih ljudi koji su imali iskustva s tom agencijom za nekretnine.

5. Svaka ozbiljna agencija za poslovanje nekretninama ima pravnu podršku odnosno odvjetnika koji sastavlja sve isprave potrebne tijekom kupoprodajnog procesa.

6. Agent koji je ozbiljan i fokusiran na dugoročne odnose s klijentima bit će spreman na pregovaranje i pronalaženje rješenja koja su u vašem najboljem interesu.

Posljednji blogovi

Pretraži sve →
Image alternative text

29. august 2023.

Ovaj članak pruža jasne korake i smernice o tome kako pravedno odrediti visinu kirije za svoju nekretninu. Sa fokusom na faktore poput tržišta, lokacije, veličine i dodatnih usluga, saznajte kako postići balans između konkurencije i pravednosti pri formiranju cenovnika kirije.