Bihhome Logo

Potpisan sporazum o saradnji za kupovinu nekretnina u Turskoj!

Image alternative text

Ekskluzivno na tržistu nekretnina! Agencija “BIHHome nekretnine” postala je ekskluzivni partner turske agencije za nekretnine “Dom na more”.

Uz “Bihhome nekretnine”, postanite vlasnik doma na turskom primorju. Uživajte u svakom trenutku: Od, u skladu sa vašim potrebama, uređenog prostora, preko fantastičnog pogleda koji se pruža iz udobnosti vašeg apartmana, do vlastitog pristupa tirkiznom moru i bisernim pješčanim plažama. Vaš novi dom, vrhunski je dizajniran i predstavlja fasinantan spoj tradicije i modernosti: To je dobitna kombinacija potpunog užitka. A na svega nekoliko koraka udaljenosti, uživanje se nastavlja na privatnim bazenima i u wellness centrima. Izbor mjesta vaše nekretnine, garantira i mogućnost izbora vrhunskih kulinarskih delicija u odličnim restoranima. Ovdje ćemo stati: Vama prepuštamo, da dopunjavate ovu fantastičnu listu na licu mjesta, kada postanete ponosni vlasnik vaše nekretnine! “Bihhome nekretnine”, kao ekskluzivni partner turske agencije za nekretnine “Dom na more” , učinit će sve da se na najbolji način uvjerite koliko je vaš novi dom u Turskoj blizu. I koliko je ono u čemu ćete uživati, blisko. “Bihhome nekretnine” I “Dom na more”: Sa nama je sve blizu I sve blisko!  

Posljednji blogovi

Pretraži sve →
Image alternative text

29. august 2023.

Ovaj članak pruža jasne korake i smernice o tome kako pravedno odrediti visinu kirije za svoju nekretninu. Sa fokusom na faktore poput tržišta, lokacije, veličine i dodatnih usluga, saznajte kako postići balans između konkurencije i pravednosti pri formiranju cenovnika kirije.